ZERDEŞT MİROĞLU`NUN KIRK MEVLİDİNDE AŞIRI İZDİHAM

Ankara?da LİV Hospital`de tedavi görmekte iken 25 yaşında yaşama veda eden vefatından sonra Mardin?in Midyat ilçesine bağlı Gelinkaya Mahallesinde toprağa verilen Ak Parti Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu`nun oğlu Zerdeşt Miroğlu için vefatının 40?

18.03.2018 18:57:13 0
ZERDEŞT MİROĞLU`NUN KIRK MEVLİDİNDE AŞIRI İZDİHAM

Ankara’da LİV Hospital'de  tedavi görmekte iken 25 yaşında yaşama veda eden vefatından sonra  Mardin’in Midyat ilçesine bağlı Gelinkaya Mahallesinde toprağa verilen Ak Parti Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu'nun oğlu Zerdeşt Miroğlu için vefatının 40’ıncı gününde   mevlid-i şerif programı düzenlendi.

 

O'ndan çok şeyler öğrendim dediği oğlu Zerdeşt Miroğlu'nu genç yaşta kaybeden Ak Parti Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu,Zerdeşt Miroğlu'nun kırk Mevlidini, de Mardin'de yaptı.

 

Mardin'in Artuklu ilçesine bağlı Yalım Mahallesinde bulunan Nuri Saruhan camii’nde Zerdeşt Miroğlu için Öğlen namazının ardından Mevlid-Şerif  okutuldu.

 

Mevlid törenine gelenleri Ailece Avluda karşılayan Miroğlu Ailesi,Gelen Binlerce davetliyi sıcak bir şekilde karşılayarak ellerini sıktı ve Başsağlığı dileklerini kabul etti.

 

Nuri Saruhan camii’nde düzenlenen Kur’an-ı Kerim ve mevlid-i şerif programına AK Parti Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu, Miroğlu’nun eşi Canan Miroğlu, Kızı Hiva Miroğlu, Orhan Miroğlu'nun Babası İsmail Miroğlu,Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman, Mardin İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, Mardin İl Müftüsü İsmail Çiçek İlçe Kaymakamları, İşadamı Zeynel Abidin Erdem, İş Adamı Nedim Kaya,Mardinli İş Adamı Klay Falay,Eski Mardin Belediye Başkanı Abdulkadir Tutaşı,,Eski Mardin Milletvekili Süleyman Bölünmez,Ak Parti Mardin Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı ve Eşi,Ak Parti Milletvekili Adaylarından Süleyman Çelik,STK temsilcileri, kanaat önderleri, işadamları ve çok sayıda Mardinli vatandaş katıldı.

 

Mevlid-i Şerifin okunmasının ardından davetlilere Mardin Çöreği ikram edildi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

 


20.2° / 9.7°
  • BIST 100

    10336,5%0,68
  • DOLAR

    32,26% 0,08
  • EURO

    34,70% -0,16
  • GRAM ALTIN

    2400,45% -0,35
  • Ç. ALTIN

    3903,08% 0,24