ZEYNEDDİN YÜCEDAĞ KIZILTEPE İLÇESİ YENİKENT MAHALLESİ MUHTAR ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Memur emeklisi Zeyneddin Yücedağ,Kızıltepe ilçesi Yenikent Mahallesi Muhtarlığına aday olduğunu açıkladı. Gazetemize açıklamalarda bulunan Yücedağ, hızla büyüyen gelişen Yenikent mahallesine hizmet için aday olduğunu açıkladı.

Mardin 31.12.2023 10:21:00 0
ZEYNEDDİN YÜCEDAĞ KIZILTEPE İLÇESİ  YENİKENT MAHALLESİ MUHTAR ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Memur emeklisi Zeyneddin Yücedağ,Kızıltepe ilçesi Yenikent Mahallesi Muhtarlığına aday olduğunu açıkladı. Gazetemize açıklamalarda bulunan Yücedağ, hızla büyüyen gelişen  Yenikent mahallesine hizmet için aday olduğunu açıkladı.

 

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak mahalli seçimlerde seçmen Büyükşehir ile ilçe belediye başkanlıkları ve belediye meclis üyelerinin yanı sıra aynı zamanda mahallesinin muhtarını da seçecek.
Kızıltepe ilçesinin en büyük yerleşim alanlarından biri olan Yenikent Mahallesi için adaylığını açıklayan emekli memur Zeyneddin Yücedağ  Muhtar seçilmesi halinde uzun süredir ikamet ettiği i ve Mahalle halkını yakından tanıdığı   Yenikent Mahallesinin sağlılı büyümesi ve vatandaşlara iyi hizmet vermek için büyük çaba harcayacağını söyleyerek şunları söyledi;


‘’1966 Yüceli (Ğurs) doğumlu olup Emekli memurum. Kızıltepe Askerlik Şubesi Başkanlığında uzman memur/şube müdürü olarak görev yaptım. Yenikent mahallesi hızla büyüyen gelişen ve nüfusu sürekli artan güzide bir semtimiz. 


Muhtar seçilmem halinde, Mahallemizin sorunlarını ve eksikliklerini bürokraside edindiğim tecrübeyle gerek Kızıltepe belediyesi gerekse Mardin Büyükşehir Belediyesi ve ilgili kurumlar ile birlikte koordineli çalışarak gidermeye gayret göstereceğim.


Muhtarlık müessesesi, vatandaşın Belediye ve ilgili kurumlarla arasındaki köprüdür. Bu köprüyü sürekli açık tutup sahada dolaşarak vatandaşlardan gelen talepleri ilgili kurumlara bildirip yerine getirilmesi için takipçisi olacağım.


Mahalle sakinleri ile sağlıklı iletişim için whatsapp ihbar hattı kuracağım. Mahallemizde bulunan okullar ve resmi kurumlar ile iletişim halinde olacağım.Muhtarlık olarak Belediye Meclisi ve Kent Konseyi toplantılarına katılarak mahallemizin sorunlarını iletmek ve yapılacak projeler konusunda karşılıklı bilgi alışverişinde bulunulması sağlanacak''Dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/KIZILTEPE.

 


31.4° / 20.5°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19