ZİHİNSEL ENGELLİLER FEDERASYONUNDAN VALİ KILIÇLARA ZİYARET

Zihinsel Engelliler Federasyonu Başkanı Aynur Dankaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Vali Kılıçlar'ı ziyaret etti.

21.12.2014 12:40:57 0
ZİHİNSEL ENGELLİLER FEDERASYONUNDAN VALİ KILIÇLARA ZİYARET

Zihinsel Engelliler Federasyonu Başkanı Aynur Dankaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Vali Kılıçlar’ı ziyaret etti. 

                   
Federasyon Başkanı Dankaz, engelli insanlarımız için getirilen kolaylıklar ve verilen hizmetler için teşekkür etti. Engelli bireylerle ilgili olarak toplumsal duyarlılığın her geçen gün daha da arttığını memnuniyetle karşıladıklarını ifade eden Başkan Dankaz, engelli bireyler arasında zihinsel engeli olanların daha da zor şartlarda hayata tutunduklarını söyledi. 

                
Zihinsel engelli çocuklara sahip ailelerin büyük zorluk ve fedakarlıklarla çocuklarının bakımını sürdürdüklerini söyleyen Başkan Dankaz, federasyon olarak kendilerinin de zihinsel engelli çocuk sahibi ailelerin hayatını kolaylaştırmak için bir proje hazırladıklarını ifade etti. 

                 
“Soluklanma Projesi” olarak isimlendirdikleri proje ile zihinsel engelli çocuk sahibi ailelerin ihtiyaç duydukları zaman çocuklarını geçici olarak güvenle barındırabilecekleri bir ortam hazırlamayı amaçlayan Federasyon Başkanı ve üyeler, konu ile ilgili toplumsal duyarlılığın oluşmasına katkıda bulunulması amacıyla çalışmalar yaptıklarını söylediler. 

                  
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Kılıçlar, bilhassa zihinsel engelli insanlarımıza daha çok özen gösterilmesi gerektiğini ifade ederek, Zihinsel Engelliler Federasyonu’nun hazırlayarak hayata geçirmek istediği bu proje için gerekli her türlü desteği vereceklerini, toplumun ortak sorunu olan engellilik konusunda duyarlı ve bilinçli olunması gerektiğini söyledi. 

                
Kabulünden ve konuya gösterdiği hassasiyetten dolayı Başkan Dankaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Vali Kılıçlar’a teşekkür etti.

 

 ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

HABER:ABDULLAH ORTAÇ


27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04