ABDULLAH ORTAÇ


BANKACI ABİ....

Bankacı Abi....Gönüllerde yer alarak, Sosyal sorumluluk projelerinde ön saflarda yer almaya devam ediyor.


BANKACI ABİ....

 

Önce içinde bulunduğunuz toplumu, sonra tüm dünyayı değiştirmek aslında göründüğü kadar zor değil. Çünkü çocuk yaştakilerden yaşlılara dek, yardıma ihtiyacı olan kesimlere yapacağınız küçük yardımlar bir kartopu gibi büyüyerek sonunda olumlu değişimlere kapı açabilir

 

Bankacı Abi de bu tür sosyal sorumluluk projeleri hazırlayarak, bu projeleri hayata geçirerek, yıllardır çok sevilen bir STK yöneticilerinden sadece biri... Başta Ankara olmak üzere görev yaptığı tüm illerde, Sosyal yaşamda etkin rol oynayarak, hazırladığı projelerle çok başarılı çalışmalara imza attı.

 

Bankacı Abi, Böylece; sosyal sorumluluk kavramını ön plana çıkarma, yardımlaşma ve dayanışma duygusuyla birlikte hareket etme vb. noktalarda bilgi ve deneyimlerin toplumun tüm kesimleriyle paylaşarak,  Toplumun bir bireyi olarak; toplumsal konularda edinmiş olduğu bilgi, beceri, deneyim ve kaynaklarını yine topluma geri vermeyi  ve  Sosyal Sorumluluk alanında yaptığı  projelerle; gerçek sorunlara değinerek farkındalık oluşturmayı ve bu alanda öncü olmayı hedefliyor.

 

Herkesin bir gün yaşlı olabileceğinden hareketle  , yaşı ilerlemiş ve huzurevlerinde kalan büyüklerimize yol arkadaşlığı etmesini, onların dert ortağı olmasını ve güzel zaman geçirmelerini sağlamayı amaçlayan Projeleri  ile , yıllar geçtikçe toplumsal yaşamdan kopan ve bu uzaklaşmayla kendini yalnız hisseden büyüklerimizin daha huzurlu ve mutlu olmaları için  huzurevlerinde düzenlediği etkinlikler hem onları yaşama daha çok bağladı hem de kendilerini güvende hissettirdi. Herkesin bir gün yaşlı olabileceğinden hareketle gönüllüleri ile birlikte , yaşı ilerlemiş ve huzurevlerinde kalan büyüklerimize yol arkadaşlığı etmesini, onların dert ortağı olmasını ve güzel zaman geçirmelerini sağlamayı amaçlayan   projesinde, yıllar geçtikçe toplumsal yaşamdan kopan ve bu uzaklaşmayla kendini yalnız hisseden büyüklerimizin daha huzurlu ve mutlu olmaları için büyük çaba harcadı ve hayata geçirdiği projesi ile de bunu başardı da ....

 

Zaman zaman İzcilerle birlikte hazırladığı sosyal sorumluluk projeleri ile Gençlere önderlik yaparak, Topluma yararlı bireyler olma yolunda eğiten ve Projelerinde Gençlerle ortak hareket ederek çeşitli etkinlikler düzenleyen Bankacı Abi...Bir Efsane olma yolunda önemli mesafeler kat etti.

 

Bankacı Abi....Gönüllerde yer alarak, Sosyal sorumluluk projelerinde ön saflarda yer aldı,almaya da devam ediyor.

 

 

Abdullah ORTAÇ

ANKARA