ABDULLAH ORTAÇ


NEYE GÖRE MARDİN BASINI,KİME GÖRE MARDİN BASINI

Mardin Life Gazetesi ''MARDİN HABER SİTELERİ' 'başlığı altında yayınladığı, Mardin'de yayın yapan Gazeteler ve İnternet Haber Siteleri arasında Artuklu Haber İnternet Gazetesinin adını yazmaktan imtina etmiş...


Mardin Life Gazetesi ''MARDİN HABER SİTELERİ' 'başlığı altında yayınladığı, Mardin'de yayın yapan Gazeteler ve İnternet Haber Siteleri arasında Artuklu Haber İnternet Gazetesinin adını yazmaktan imtina etmiş.

 

Peki neden Artuklu adını almasına ve Yıllardır bölgede önemli bir yeri olduğuna inandığımız''Artuklu Haber İnternet Gazetesi''ni bu kategoriye almamışlar anlamak mümkün değil,yayınlanan listede yıllardır Mardin'de yayın yapan ve önemli haberlere imza atan başkaca Mardin Haber Sitelerinin de yer almadığını biliyoruz.Ancak bu haber sitelerini kendince yok saymak ve isimlerini dahi yazmaktan imtina etmek neden? Bunu anlamak  ve kabullenmek mümkün değil elbette...

 

Merkezimiz her ne kadar Ankara'da ise de Kuruluş amacımız Mardin'in tanıtımına ve Turizmine katkıda bulunmak,Mardin'in tanınırlığı için çaba harcamak ve faaliyet yürüttüğümüz Başkent Ankara'da yaşayan Mardinli hemşerilerimiz ile ilgili haberlere de geniş yer vererek,sorunlarına yer vermek suretiyle sorunların çözümüne de katkı sağlamak amacıyla kurulduk.Bizim hiç bir ticari kaygımız  da olmadı,Kendi yağımız ve imkanlarımız ile bugüne kadar ayakta durmaya çaba harcadık,Harcamaya da devam edeceğiz.

 

Belki yüzbinlerce tıklama sayısı almıyoruz,ama haberlerimiz doğal,Gerçek ve yalan haberlere asla yer vermemeye çalışıyor,çaba gösteriyoruz.Allah'tan başka Kimselere kulluk asla yapmıyoruz,yapmayacağız.Hiç bir siyasetin de arka bahçesi olmadan ayakta durma çabamız var,bu da yayında olduğumuz sürece devam edecektir.

 

Peki o zaman Kime göre Mardin Basını,Neye Göre Mardin Basını olunur.Buna Mardinli hemşerilerimiz karar verecektir.Bizim çok büyük iddialarımız yok.Bizim ahım şahım,çalıştırdığımız muhabir ve çalışanlarımız da yok.Gönüllülük esasına göre Haberleri hazırlıyor ve yayınlıyoruz.Elimizden geldiğince tüm siyasi Haberlere yer vermeye özen gösteriyoruz.Kimseleri ayırt etmiyor,Herkese eşit mesafede duruyor ve durmaya da devam edeceğiz.

 

Bizim var oluş nedenimiz Sadece ve Sadece Mardin Sevdasıdır.Var olduğumuz,yayında olduğumuz sürece tek Gayemiz bu olacak,olmaya da devam edecek....

 

Kimin Mardin Basını olduğuna da Mardinli Hemşerilerimiz karar verecektir.Biz her şeye rağmen Herkese saygı göstermekte kararlıyız.

 

Selam ve Saygılarımla

 

Abdullah ORTAÇ

Artuklu Haber İnternet Gazetesi

İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni

İşte Mardin Life Gazetesinde yayınlanan Köşe ve Mardin Haber Siteleri......

MARDİN HABER SİTELERİ - Mardin'de Yayın Yapan Gazeteler ve İnternet Haber Siteleri

Mardin'de yayın yapan ve Mardin ile ilgili son dakika güncel haber paylaşan haber siteleri...

 23 Haziran 2021 01:28 BASINDA MARDİN

    News  Yorum

Mardin Life Gazetesi = mardinlife.com

Mardin İletişim Gazetesi = mardiniletisimgazetesi.com.tr

Nusaybinim Gazetesi = nusaybinim.com

Mardin Time = mardintime.com

Kızıltepe Ekspres Haber = kiziltepeekspres.com

 

Mardin Roj = mardinroj.com

Mardin GZT = mardingzt.com

Midyat Gündem = midyatgundem.com

Mardin Haber Gazetesi = mardinhaber.com.tr

Mardin Kıratım Gazetesi = kiratim.com