Gergerlioğlu, '2002’de emekli maaşı asgari ücretin 1,5 katıydı'

TBMM Genel Kurulda konuşan DEM PARTİ Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, bu iktidar olduğu sürece emeklilerin durumunun düzelmeyeceğini söyledi.

MARSU Tarafından 284 Su Kuyusunun Onarımı Yapıldı

Mardin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (MARSU), kent geneline içme suyunu kesintisiz sağlamak için bakım ve onarım çalışmalarına hızla devam ediyor.

2.ACİL TIP GÜNLERİ GÜNEYDOĞU MARDİN SEMPOZYUMU MARDİN'DE GERÇEKLEŞECEK

Türkiye Acil Tıp Vakfı tarafından organize edilen ve büyük bir heyecanla beklenen 2. Mardin Acil Tıp Günleri Sempozyumu, 17-19 Mayıs tarihleri arasında Ramada Plaza By Wyndham Mardin’de gerçekleştirilecek.

SİNAN ATEŞİN EŞİ AYŞE ATEŞ'TEN DEVLET BAHÇELİ'YE SERT YANIT!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli dün TBMM'de yaptığı konuşmasında ‘operasyon’ imasında bulunmuş ve “Bakalım hukuki süreç Ankara’da mı bitecek, yoksa Pensilvanya’ya mı dayanacak, hodri meydan, hep beraber göreceğiz' demişti.

Müze Gazhane sahnesinde SEVDA DENİZ KARALİ şarkıları açıkhavada yankılandı

Mum ışığının aydınlattığı ikonik konser serisi Hava Kararınca’da, Sevda Deniz Karalı müzikseverlerle buluştu.

ÇEKÜL Vakfı Genel Sekreteri B. Ilgın Sözen oldu

Ülkemizin doğal ve kültürel mirasını korumak amacıyla 1990 yılında kurulan Çevre ve Kültür Değerlerini Koruma ve Tanıtma Vakfı’nın (ÇEKÜL) yeni genel sekreteri B. Ilgın Sözen oldu.

USİAD BAŞKANI KILIÇ ;'IRAK VİZESİ ALMAK SCHENGEN VİZESİNDEN DAHA ZOR'

USİAD Başkanı Nevaf Kılıç, ''Bugün bizim Irak'a, Irak Kürdistan bölgesine Türkiye olarak ihtiyacımız var onların da bize ihtiyacı var, iki hükümet yetkililerine buradan sesleniyoruz vizelerin bir an önce kalkması lazım''

DİKKAT!ESKİ EHLİYETİ OLANLAR 31.12.2024 TARİHİNE KADAR EHLİYETLERİNİ YENİLEMELİ!

Eski tip sürücü belgelerinin değiştirilmesi için tanınan süre 31 Aralık 2024 tarihinde sona erecek.

Mazıdağı'nda, hapis cezası bulunan hükümlü yakalandı

Mardin'in Mazıdağı ilçesinde düzenlenen operasyonda, çeşitli suçlardan 78 yıl 2 ay 20 gün hapis cezası bulunan hükümlü yakalandı

MTDF BAŞKANI ÖTER'DEN KIZILTEPE KAYMAKAMI ABDULLAH ŞAHİN'E TEŞEKKÜR PLAKETİ,

Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu Başkanı Mehmet Şerif Öter 'den Kızıltepe Kaymakamı Abdullah Şahin'e Teşekkür Plaketi.

FB Beko Erkek Basketbol Takımı EuroLeague'de 6. kez Final Four’da

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı , Turkish Airlines EuroLeague Play-off turu beşinci ve son maçında AS Monaco’ya konuk oldu.

'BİLİYOR MUSUN İSMET, BİR RÜYA GÖRMÜŞ GİBİYİM'

Ruşen Eşref, Mustafa Kemal Paşa'nın 9 Eylül 1922 günü Belkahve'den İzmir'i seyredişini şöyle anlatır:

Mamak Belediyesi’nden Vergi Uyarısı

Mamak Belediyesi; emlak, çevre temizlik vergisi, ilan ve reklam vergisi 1'inci dönem ödemelerinin 31 Mayıs’ta sona erdiğini hatırlatarak vergi mükelleflerini uyardı.

Mardin Valisi Tuncay Akkoyun, Süryani Vatandaşların Paskalya Bayramını Kutladı

Mardin Valisi Tuncay Akkoyun, Paskalya Bayramı dolayısıyla Mor Behnam ve Kız Kardeşi Saro Kilisesi & Kırklar Kilisesi'nde Süryani vatandaşları ziyarette bulundu.

Binde Bir Görülen Hastalık, Robotik Cerrahiyle Tedavi Edildi

İzmir'de yaşayan ve 5 yıldır şiddetli böbrek ağrısı şikayeti bulunan Erdal Temel (36), Özel Sağlık Hastanesi'nde gerçekleştirilen Robotik Cerrahi operasyonuyla sağlığına kavuştu.